Ceremonie Hoogtij

Bruiloften

YES, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Zoeken jullie een Wedding Planner die het nét even anders aanpakt en out of the box denkt? Willen jullie graag een romantische bruiloft met een edgy touch? Origineel en anders dan traditioneel? Dan hebben we een match!

Graag gaan wij met veel passie en toewijding voor jullie aan de slag. Samen zorgen we voor een unieke, persoonlijke en memorabele bruiloft. Festival bruiloft of formele setting, grote luxe of creatief met budget.

Aan de hand van jullie wensen en ideeën creëren wij, met ons netwerk van professionele leveranciers, een bruiloft die helemaal bij jullie past. Een bruiloft waarbij alle elementen perfect op elkaar aansluiten. Jullie onvergetelijk evenement.

Voor de volledige organisatie van A-Z, ceremoniemeesterschap en trouwadvies kunnen jullie bij ons terecht. Willen jullie niet trouwen, maar wél de liefde vieren? Ook voor de organisatie van jullie liefdesfeest kunnen jullie ons benaderen.

Bovendien kunnen we ondersteuning bieden bij de communicatie rondom jullie bruiloft. Dit is één van de details wat het uniek en persoonlijk maakt. Daarbij is het een mooie manier om een bijzonder aandenken vast te leggen.

Denk aan het opzetten van een huwelijkswebsite, socialmedia-accounts en een online wish-list. Maar ook het maken van creatieve uitnodigingen, programmaboekjes en menukaarten. En na afloop een giveaway, bedank e-mail of een foto-, videoreportage.

Lees hierover meer bij Marketing & Communicatie.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? We horen graag van jullie! We denken op een persoonlijke manier met jullie mee.