ballonnen 3

Privé Evenementen

Heb je een gelegenheid die op een bijzondere manier gevierd mag worden? Een kinderverjaardag, een jubileum, een babyshower of gewoon zomaar een feest?

Als Party Planner gaan we graag met veel passie en toewijding voor je aan de slag. Samen zorgen we voor een uniek, persoonlijk en memorabel feest.

We behandelen je gelegenheid als een onvergetelijk evenement en zorgen voor een beleving met een WOW-factor. Binnen jouw budget creëren we een compleet programma dat aansluit op je wensen en ideeën, zodat je een feest krijgt wat bij je past. Grote luxe of creatief met budget.

Dankzij ons netwerk van specialisten kunnen we je volledig ontzorgen; een unieke locatie, techniek, hoogwaardige catering, decor en passend entertainment.

Bovendien kunnen we je ondersteuning bieden bij de communicatie rondom je feest. Dit is één van de details wat het uniek en persoonlijk maakt. Daarbij is het een mooie manier om een bijzonder aandenken vast te leggen.

Denk aan het opzetten van een online wish-list, een website ter ere van een jubileum of het opzetten en onderhouden van socialmedia-accounts. Maar ook het maken van creatieve uitnodigingen en menukaarten. En na afloop een giveaway, bedank e-mail of een foto-, videoreportage.

Lees hierover meer bij Marketing & Communicatie.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? We horen graag van je! We denken op een persoonlijke manier met je mee.